Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo lloj sqarimi!
Do kemi kënaqësinë t'ju përgjigjemi,pa asnjë lloj detyrimi nga ana juaj!
Skuadra jonë e shkëlqyer është gjithmonë gati t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja!
Ne kërkojmë dhe gjejmë zgjidhje në fushën e taksave dhe ju ndihmojmë në të gjitha çeshtjet që lidhen me to!
Përveç shërbimeve online, ofrojmë edhe një linjë falas për klientin. Mund të na kontaktoni falas në numrin: +41 (0) 84 011 13 33,gjatë orareve të punës. Ju mund të flisni vetë me një ndër punonjësit tanë dhe të kërkoni e të merrni një ofertë falas dhe pa detyrim. Punonjësit tanë ju përgjigjen edhe në gjermanisht, frëngjisht, italisht, portugalisht, anglisht, hungarisht, shqip dhe serbo-kroatisht.

Presim pyetjet tuaja!
Ostfinanz GmbH
3027 Bern
033 856 00 55
Tel. 033 856 00 55
Ostfinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Ostfinanz GmbH
3027 Bern
033 856 00 55
Tel. 033 856 00 55
Ostfinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Telefono tani dhe flisni me këshilltarin e kredisë suaj: +41  (0)84  011  13  33.
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e OstFinanz GmbH është i jashtëligjshëm.OstFinanz Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave